کلاس دیوان نیویورک آنلاین مجازی



کلاس آموزش دیوان




 

ویژگی‌های ساز دیوان

ساز دیوان یک ساز مضرابی و از خانواده‌ی ساز تنبور است. از نظر ظاهری این ساز شباهت زیادی به تنبور دارد با این تفاوت که اندازه‌ی آن بزرگتر است. ساز دیوان مانند سایر سازهای این گروه از سه بخش اصلی دسته، کاسه‌ی طنینی و تارها تشکیل شده است. ساز دیوان را در اندازه‌های مختلفی می‌سازند. اندازه‌ی کوچک آن را ساز جُرا، اندازه‌ی متوسط آن را ساز باغلاما و اندازه‌ی بزرگ آن را ساز اصل دیوان می‌نامند. این ساز دارای 24 پرده است که قابلیت جا به جایی دارند. تعداد تارها نیز نه تایی یا هفت تایی ست. ترتیب قرارگیری تارها در ساز نُه سیمی به صورت سه تایی و در ساز هفت سیمی به صورت 3 -2 -2 است. کاسه‌ی طنینی ساز دیوان قطر نسبتاً زیاد و در حدود 35 میلی متر دارد. همچنین این ساز را با مضراب پلاستیکی می‌نوازند و در هنگام نواختن انگشت میانی باید روی کاسه‌ی طنینی ساز قرار بگیرد. از مهم‌ترین دیوان‌ نوازان می‌توان به شوان پرور، اردال ارزنجان، اورهان گنجه‌بای و دیار درسیم اشاره کرد. این ساز به طور ویژه در بین کردها محبوب است و در کردستان ترکیه، کردستان عراق، کردستان ایران و کردستان سوریه نوزاندگان زیاد و معروفی دارد.

آموزش موسیقی در نیویورک

موسیقی نیویورک یک حوز‌ه‌ی متنوع و مهم در دنیای موسیقی است. مدت‌هاست که این شهر خانه‌ای پررونق برای ژانرهای محبوب مانند جاز، راک، سول، R&B، فانک، دیسکو، و بلوز شهری، و همچنین موسیقی کلاسیک و هنری بوده است. این شهر زادگاه هیپ هاپ، گاراژ هاوس، بوگالو، دوو ووپ، بی باپ، پانک راک و موج نو است. همچنین زادگاه موسیقی سبک سالسا است که تلفیقی از تأثیرات کوبایی و پورتوریکویی که در محله‌های لاتین تبار نیویورک در دهه 1960 است. با شروع ظهور نت‌های محبوب در اوایل قرن بیستم، تئاتر موزیکال برادوی نیویورک، و آهنگسازی Tin Pan Alley نیویورک بخش مهمی از صنعت موسیقی آمریکا را تشکیل می‌دادند. معروفترین موسیقی‌دان‌های نیویورکی عبارتند از: جی زی، بیلی جوئل، جان ویلیامز، کارول کینگ، نیل دایموند، لو رید، استفان سوندهایم ... از مهمترین سالن‌های موسیقی این شهر نیز می‌توان به مرکز هنرهای نمایشی لینکلن، مرکز بارکلیز، کینگز تئاتر، کارنگی هال، مدیسون اسکوئر گاردن، تالار موسیقی رادیو سیتی و ... اشاره کرد. جشنواره موسیقی گوورنرز بال، جشنواره موسیقی پانوراما، جشنواره موسیقی و هنر میدوز، مرحله تابستانی، جشنواره شمال ساید، جشنواره جاز آبی نوت و ... هم تنها چند مورد از مهمترین رویدادهای موسیقی در این شهر هستند.
 








نظرات هنرجویان
شکیبا کاظمی
 -  1401/03/07  -  هنرجوی استاد عدنان احمدی


کلاس استاد احمدی از همه نظر برای من خوب بود. ساعت کلاس خیلی مفیده و تفاوتی با کلاس حضوری نداره. من دوره مبتدی پیششون بودن و حتماً میخواهم کلاسم رو ادامه بدم


محمد عبدالهی
 -  1401/01/16  -  هنرجوی استاد عدنان احمدی


کسایی که دیوان دوس دارن میدونن کلاس دیوان چقدر کمیابه. حالا شانستون بزنه و یه استاد خوبی مثل استاد احمدی رو پیدا کنین دیگه فوق العاده ست. ممنونم از استاد احمدی که همچین دوره ی خوب و جامعی دارن. هیچ کمبودی توی برگزاری کلاس حس نکردم.