کلاس دیوان لندن آنلاین مجازی



کلاس آموزش دیوان




 

ویژگی‌های ساز دیوان

ساز دیوان یک ساز مضرابی و از خانواده‌ی ساز تنبور است. از نظر ظاهری این ساز شباهت زیادی به تنبور دارد با این تفاوت که اندازه‌ی آن بزرگتر است. ساز دیوان مانند سایر سازهای این گروه از سه بخش اصلی دسته، کاسه‌ی طنینی و تارها تشکیل شده است. ساز دیوان را در اندازه‌های مختلفی می‌سازند. اندازه‌ی کوچک آن را ساز جُرا، اندازه‌ی متوسط آن را ساز باغلاما و اندازه‌ی بزرگ آن را ساز اصل دیوان می‌نامند. این ساز دارای 24 پرده است که قابلیت جا به جایی دارند. تعداد تارها نیز نه تایی یا هفت تایی ست. ترتیب قرارگیری تارها در ساز نُه سیمی به صورت سه تایی و در ساز هفت سیمی به صورت 3 -2 -2 است. کاسه‌ی طنینی ساز دیوان قطر نسبتاً زیاد و در حدود 35 میلی متر دارد. همچنین این ساز را با مضراب پلاستیکی می‌نوازند و در هنگام نواختن انگشت میانی باید روی کاسه‌ی طنینی ساز قرار بگیرد. از مهم‌ترین دیوان‌ نوازان می‌توان به شوان پرور، اردال ارزنجان، اورهان گنجه‌بای و دیار درسیم اشاره کرد. این ساز به طور ویژه در بین کردها محبوب است و در کردستان ترکیه، کردستان عراق، کردستان ایران و کردستان سوریه نوزاندگان زیاد و معروفی دارد.

آموزش موسیقی در لندن

کاملاً مشخص است که لندن در تاریخ موسیقی جهان جایگاه ویژه‌ای دارد. لندن یکی از پایتخت‌های اصلی موسیقی کلاسیک و محبوب دنیاست و میزبان شرکت‌های بزرگ موسیقی، مانند گروه بین‌المللی موزیک جهانی و گروه موسیقی وارنر، و همچنین گروه‌ها، نوازندگان و مشاهیر بی‌شماری در این صنعت است. ارکسترها و سالن‌های کنسرت بسیاری مانند مرکز هنری باربیکن (پایگاه اصلی ارکستر سمفونیک لندن و گروه کر سمفونیک لندن)، مرکز ساوت بانک (ارکستر فیلارمونیک لندن و ارکستر فیلارمونیا)، تالار کادوگان (رویال) ارکستر فیلارمونیک) و رویال آلبرت هال در لندن قرار دارند. دو خانه‌ی اپرای اصلی انگلستان یعنی خانه اپرای سلطنتی و سالن کولیسئوم (محل اپرای ملی انگلیس) نیز در این شهر قرار دارند. لندن مکان‌های متعددی برای اجرای کنسرت‌های راک و پاپ دارد، از جمله شلوغ‌ترین سالن سرپوشیده جهان، ومبلی،O2 آرنا و همچنین بسیاری از مکان‌های دیگر، مانند آکادمی بریکستون، همراسمیت آپولو و ... چندین جشنواره‌ی موسیقی، از جمله فستیوال بی‌سیم، چهار ساوث وست، لاو باکس، و ساعت تابستانی بریتانیا همگی در لندن برگزار می شوند. نوازندگان و گروه‌هایی مانند التون جان، پینک فلوید، کلیف ریچارد، دیوید بووی، کوئین، کینکز، رولینگ استونز، هو، اریک کلاپتون، لد زپلین، آیرون میدن، فلیت‌وود مک، الویس کاستلو، فیل کالینز، راد استوارت، آدام آنت، از قلب این شهر به دنیا معرفی شده‌اند. همچنین لندن نقش مهمی در توسعه‌ی موسیقی پانک دنیا داشته است.
 








نظرات هنرجویان
شکیبا کاظمی
 -  1401/03/07  -  هنرجوی استاد عدنان احمدی


کلاس استاد احمدی از همه نظر برای من خوب بود. ساعت کلاس خیلی مفیده و تفاوتی با کلاس حضوری نداره. من دوره مبتدی پیششون بودن و حتماً میخواهم کلاسم رو ادامه بدم


محمد عبدالهی
 -  1401/01/16  -  هنرجوی استاد عدنان احمدی


کسایی که دیوان دوس دارن میدونن کلاس دیوان چقدر کمیابه. حالا شانستون بزنه و یه استاد خوبی مثل استاد احمدی رو پیدا کنین دیگه فوق العاده ست. ممنونم از استاد احمدی که همچین دوره ی خوب و جامعی دارن. هیچ کمبودی توی برگزاری کلاس حس نکردم.