آموزش دیوان آنلاین مجازی

  • لینک های مرتبط
لینک های مرتبط
حذف همه فیلتر ها close
استاد عدنان احمدی

استاد عدنان احمدی - آموزش دیوان

شهریه کلاس: 400,000 تومان
5
3340
6
30

ویدیو های هنرجویان

دیوان

آموزش ساز کردی دیوان در مجموعه‌ی آی نواز

دیوان از قدیم یکی از سازهای سنتی بسیار محبوب – به ویژه در بین کردها- بوده است. این ساز که از جهت زیادی به ساز تنبور شباهت دارد، صدای بسیار دل‌نشینی داشته و از آن می‌توان در نواختن سبک‌های مختلف و در قطعات مختلف استفاده کرد. اگر شما هم به این ساز سنتی قدیمی علاقه‌مندید، در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد ساختار ساز و کلاس‌های آموزشی آن بدست آورید.
 

ویژگی‌های ساز دیوان

ساز دیوان یک ساز مضرابی و از خانواده‌ی ساز تنبور است. از نظر ظاهری این ساز شباهت زیادی به تنبور دارد با این تفاوت که اندازه‌ی آن بزرگتر است. ساز دیوان مانند سایر سازهای این گروه از سه بخش اصلی دسته، کاسه‌ی طنینی و تارها تشکیل شده است. ساز دیوان را در اندازه‌های مختلفی می‌سازند. اندازه‌ی کوچک آن را ساز جُرا، اندازه‌ی متوسط آن را ساز باغلاما و اندازه‌ی بزرگ آن را ساز اصل دیوان می‌نامند. این ساز دارای 24 پرده است که قابلیت جا به جایی دارند. تعداد تارها نیز نه تایی یا هفت تایی ست. ترتیب قرارگیری تارها در ساز نُه سیمی به صورت سه تایی و در ساز هفت سیمی به صورت 3 -2 -2 است. کاسه‌ی طنینی ساز دیوان قطر نسبتاً زیاد و در حدود 35 میلی متر دارد. همچنین این ساز را با مضراب پلاستیکی می‌نوازند و در هنگام نواختن انگشت میانی باید روی کاسه‌ی طنینی ساز قرار بگیرد. از مهم‌ترین دیوان‌ نوازان می‌توان به شوان پرور، اردال ارزنجان، اورهان گنجه‌بای و دیار درسیم اشاره کرد. این ساز به طور ویژه در بین کردها محبوب است و در کردستان ترکیه، کردستان عراق، کردستان ایران و کردستان سوریه نوزاندگان زیاد و معروفی دارد.
 

آموزش ساز دیوان

اگر به یادگیری ساز دیوان علاقه‌مندید می‌توانید در کلاس‌های آموزشی این ساز که هم به صورت حضوری و هم غیرحضوری برگزار می‌شوند شرکت کنید. اگر می‌خواهید در کلاس‌هاص حضوری این ساز شرکت کنید کارتان کمی دشوار می‌شود. جدا از این که کلاس‌های آموزشی ساز دیوان بسیار کمیاب هستند و ممکن است در منطقه‌ی زندگی شما وجود نداشته باشد، این کلاس‌ها مشکلات خاص خود را دارند که شرکت در آنها را دشوار می‌کند. در درجه‌ی اول شرکت در کلاس‌های حضوری نیاز به جا به جایی و رفت و آمد دارد که می‌تواند برای بسیاری از افراد به ویژه افراد شاغل یا دانش‌آموز دشوار باشد. به جز این رفت و آمد نیازمند صرف هزینه و زمان است که مشکل دیگر کلاس‌های حضوری است. آموزش در کلاس‌های حضوری می‌تواند بسیار فرار هم باشد و شما دروس و نکاتی که استاد بهتان آموزش می‌دهد را از یاد ببرید. در مورد ساز دیوان، کمیاب بودن کلاس‌های حضوری می‌تواند دست شما را در انتخاب استاد مدنظرتان ببندد یا بر هزینه‌های کلاس تاثیر داشته باشد. اما آیا روش موثرتر و کم‌هزینه‌تری برای یادگیری ساز دیوان وجود دارد؟
 

آموزش آنلاین دیوان در آی نواز

چاره‌ی جلوگیری از مشکلات کلاس‌های حضوری آموزش دیوان، شرکت در کلاس‌های غیرحضوری یا آنلاین است. ما در گروه آی نواز، بهترین اساتید ساز دیوان را دور هم جمع کرده‌ایم تا شما بتوانید تجربه‌ی متفاوتی از آموزش این ساز داشته باشید. کلاس‌های آنلاین ما مزایای زیادی نسبت به کلاس‌های حضوری دارند. در درجه‌ی اول شما نیاز به رفت و آمد برای شرکت در آنها ندارید که این یعنی می‌توانید در وقت و هزینه صرفه‌جویی کنید. همچنین این شانس را دارید که در پلتفرم خصوصی خودتان این ساز را در خانه و در ساعتی که برایتان ممکن است آموزش ببینید. بعد از پایان جلسات، فیلم ضبط شده‌ی کلاس نیز در اختیارتان قرار داده می‌شود که می‌توانید در طول هفته و تمرین از آن استفاده کنید. کلاس‌های آنلاین آموزش دیوان آی نواز، از نظر دروس آموزشی و اساتید کاملاً مشابه با کلاس‌های حضوری هستند. در این کلاس‌ها شما می‌توانید به صورت زنده با استاد خود تعامل داشته باشید و سوالاتتان را بپرسید. این در حالی است که در مورد آموزش با CD های آموزشی این موضوع ممکن نیست. هزینه‌ی شرکت در کلاس‌های ما بسته به تجربه‌ی استاد متفاوت و همگی بسیار به صرفه هستند. اگر به شرکت در این کلاس‌ها علاقه دارید می‌توانید در سایت استاد خود را انتخاب کرده و از همین جا ثبت‌نام کنید. شما این شانس را دارید که استادتان را به میل خودتان انتخاب کنید. همچنین جلسه‌ی اول به صورت رایگان برایتان برگزار می‌شود که در آن می‌توانید با شیوه‌ی تدریس استادتان آشنا شده و در مورد ادامه‌ی کلاس تصمیم‌گیری کنید.
 


یادگیری دیوان

خرید ساز دیوان

برای شرکت در کلاس‌های ما در آی نواز نیاز به خرید ساز مناسب دارید. کیفیت ساز، تاثیر زیادی بر کیفیت آموزش دارد و از این رو باید با دقت انجام شود. برندهای مختلفی از ساز دیوان در بازار وجود دارد که از معروف‌ترین آنها می‌توان به sazmuzik، هناره، غفور و یلماز اشاره کرد. قیمت ساز دیوان هم بسته به برند سازنده و جنس بدنه می‌تواند متفاوت باشد. در جلسه‌ی رایگان اولیه در آی نواز شما می‌توانید در مورد خرید ساز مناسب از استاد خود مشاوره بگیرید تا هم بتوانید بهترین ساز برای شروع را خریداری کنید و هم قیمت آن برایتان به صرفه باشد.


مشاوره موسیقی رایگان

کافیست شماره واتساپ یا تلگرام یا حتی ایمیل خود را قرار دهید کارشناسان ما در اولین فرصت با شما در ارتباط خواهند بود


مشاوره رایگان