آموزش گیتار آنلاین مجازی

  • لینک های مرتبط
لینک های مرتبط
حذف همه فیلتر ها close
استاد الینا شهیدزاده

استاد الینا شهیدزاده - آموزش گیتار

شهریه کلاس: 400,000 تومان
4.2
208
10
30
استاد سام کریمی

استاد سام کریمی - آموزش گیتار

شهریه کلاس: 500,000 تومان
5
4558
9
30
استاد فاطمه حق پرست

استاد فاطمه حق پرست - آموزش گیتار

شهریه کلاس: 500,000 تومان
5
559
2
30
استاد ساسان درستکار

استاد ساسان درستکار - آموزش گیتار

شهریه کلاس: 500,000 تومان
4.7
187
5
30
استاد عرفان ادیب

استاد عرفان ادیب - آموزش گیتار

شهریه کلاس: 800,000 تومان
5
126
14
30
استاد علی رضا توکلی - مقیم ترکیه

استاد علی رضا توکلی - مقیم ترکیه - آموزش گیتار

شهریه کلاس: تماس بگیرید
5
3851
3
30
استاد محمود رحمانی

استاد محمود رحمانی - آموزش گیتار

شهریه کلاس: تماس بگیرید
5
2610
21
30
استاد امیر مشهد چی

استاد امیر مشهد چی - آموزش گیتار

شهریه کلاس: تماس بگیرید
4.64
6372
23
30
استاد رضا علیمحمدی

استاد رضا علیمحمدی - آموزش گیتار

شهریه کلاس: تماس بگیرید
5
3790
3
30
استاد احسان رجایی

استاد احسان رجایی - آموزش گیتار

شهریه کلاس: تماس بگیرید
3
1826
11
30
استاد علی تورانی

استاد علی تورانی - آموزش گیتار

شهریه کلاس: تماس بگیرید
4.8
10
30

ویدیو های هنرجویان

گیتار

آشنایی با انواع گیتار و سبک‌های آن
ساز گیتار در دسته سازهای زهی قرار می‌گیرد و از پیکاپ و یا انگشت برای نواختن آن استفاده می‌شود. گیتارها دارای انواع متعددی هستند که برخی از این انواع نیز خود دارای زیر شاخه‌های دیگری هستند.
ساز گیتار از گذشته تاکنون مسیرهای پرپیچ‌وخمی را طی کرده است و گذر از همین مسیرهای پر پیچ و خم سبب شده است که این ساز، از لحاظ ساختاری و همینطور تکنیک‌های نوازندگی پا به پای تحولات موسیقی غرب، ارتقاء پیدا کند. درحال حاضر بسیاری از سبک‌های موسیقیایی در سراسر جهان به‌وسیله انواع گیتارها نواخته می‌شوند و به جرات می‌توان گفت کمتر فردی را می‌توان یافت که با یکی از انواع گیتارها ارتباط برقرار نکند.
در این مقاله ابتدا مختصری درباره تاریخچه ساز گیتار توضیح داده می‌شود. سپس انواع گیتار و سبک‌های آن معرفی و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

تاریخچه گیتار
تاریخچه ساز گیتار به حدود 4000 سال قبل برمی‌گردد و ادعاها و عقاید متعددی در مورد ریشه و اصالت این ساز گوش‌نواز وجود دارد. برخی از مورخان معتقدند که گیتار از مصر متولد شده و در مقابل عده‌ای بر این باورند که گیتار از سیتارای یونانی- آشوری که توسط رومی‌ها به اسپانیا آورده شده بود، گرفته شده است.
از طرفی دیگر برخی از مورخان اصالت گیتار را ایرانی‌ می‌دانند و چنین استدلال می‌کنند که وجود پسوند (تار) در گیتار، برگرفته از نام  ساز تار است و در اصالت ایرانی ساز تار هم که شک و شبهه‌ای نیست، فلذا ساز گیتار نیز می‌تواند یکی از اعضای خانواده موسیقی ایرانی باشد.

آموزش گیتار به صورت حرفه‌ای

اگر به هر کدام از این گروه‌ها علاقه‌مند باشید باید به دنبال یک کلاس مناسب برای آموزش گیتار از صفر تا صد بگردید. همانطور که می‌توانید حدس بزنید آموزش گیتار کلاسیک با آموزش گیتار الکتریک تفاوت‌های زیادی دارد و برای هر کدام باید در کلاس‌های متفاوتی شرکت کنید. در آموزشگاه‌های موسیقی در ایران، بیشتر کلاس‌های آموزش گیتار مربوط به گیتارهای آکوستیک است با این حال انواع کلاس آموزش گیتار الکتریک نیز وجود دارد. دو گزینه برای شرکت در کلاس آموزش گیتار از صفر تا صد وجود دارد: کلاس‌های حضوری و کلاس‌های آنلاین. این کلاس‌ها شباهت‌ها و تفاوت‌های زیادی با هم دارند. در درجه‌ی اول، آموزش‌ها و کتابهای آموزشی در هر دو کلاس مشابه است و شما می‌توانید در کلاس آموزش گیتار مبتدی تا پیشرفته ویژه ایرانیان خارج از کشور را در هر دو سبک شرکت کنید و یک گیتاریست بسیار حرفه‌ای شوید. اما شرایط شرکت در کلاس‌ها با هم متفاوت است. در کلاس‌های حضوری شما مجبور به جا‌به جایی هستید که مستلزم پرداخت هزینه و صرف زمان است. درحالی که در کلاس‌های آنلاین می‌توانید از خانه آموزش ببینید و با استاد خود تعامل داشته باشید. عدم نیاز به جا به جایی این شانس را در اختیارتان قرار می‌دهد که در هر ساعتی بتوانید آموزش‌های خود را دریافت کنید. بعلاوه به کمک کلاس‌های آنلاین شما دیگر برای انتخاب کلاس به محل زندگی خود محدود نمی‌شوید به ویژه در مورد افرادی که در شهرهای کوچک زندگی می‌کنند و آموزشگاه‌های مناسبی در شهرشان ندارند یا افرادی که نمی‌توانند آموزشگاه یا استاد مناسب را در محل زندگی خود پیدا کنند.
 

آموزش گیتار در آی نواز

کلاس گیتار آنلاین ما در آی نواز از بهترین کلاس‌های آموزش آنلاین گیتار این ساز در کشور است که شما می‌توانید با شرکت در آنها زیر نظر بهترین اساتید گیتار و با قیمت بسیار مناسب آموزش ببینید. تنوع سبک‌های آموزش گیتار در آموزشگاه ما بسیار زیاد است و از آموزش گیتار پاپ، آموزش گیتار فلامنکو، گیتار کلاسیک، گیتار الکتریک و ... در تمام سطح‌ها از مبتدی تا پیشرفته را شامل می‌شود. بعلاوه این کلاس‌ها در دو گروه کودکان و بزرگسالان برگزار می‌شوند. کلاس‌های گیتار آی نواز به صورت خصوصی و زنده برگزار می‌شوند و شما می‌توانید با استاد خود تعامل داشته باشید و او بر شیوه‌ی نوازندگیتان نظارت داشته باشد. همچنین در پایان هر جلسه فیلم ضبط شده‌ی کلاس در اختیارتان قرار داده می‌شود که می‌توانید تا جلسه‌ی بعد به کمک آن تمرین کنید. همچنین شما این شانس را دارید که استاد مورد نظر خود را در سایت انتخاب کنید و از تعرفه‌ی کلاس‌های آنها مطلع شوید. به جز این یک جلسه‌ی مشاوره‌ی رایگان در اولین جلسه برگزار می‌شود که در آن می‌توانید با سبک آموزشی استاد آشنا شوید.
 


یادگیری گیتار

  

خرید گیتار مناسب

برای شرکت در کلاس آموزش گیتار در درجه‌ی اول باید سبکی که می‌خواهید در آن فعالیت کنید را انتخاب کنید. انتخاب سبک تاثیر زیادی در نوع سازی که می‌خواهید بخرید دارد. هر گیتاری رنج قیمتی و برندهای مخصوص به خود را دارد. در جلسه‌ی اول کلاس آموزش آی نواز، با توجه به سبک انتخابی مشاوره‌های لازم در مورد خرید گیتار مناسب به شما داده می‌شود.

گیتار

گیتار جزو سازها در خانواده زهی محسوب می‌شود، کلاس آموزش گیتار از محبوب‌ترین کلاس‌های آموزش موسیقی است. این ساز یک ساز بسیار قدیمی است که طی تغییرات موسیقی غرب تحولات زیادی داشته است. گیتار از دسته سازهای پرطرفدار و پر استفاده در سراسر دنیاست که به چندین سبک تدریس می‌شود. علاقه مندان این ساز اکثرا جوانان هستند.
 

آموزش گیتار

کلاس‌های گیتار از دیرباز مورد توجه افراد بوده است برای داشتن بهترین آموزش گیتار ، باید در انتخاب استاد گیتار دقت کنیم. استاد خوب گیتار ، استادی است که بعلاوه بر دانش آکادمیک موسیقی از تجربه ی بالایی در نوازندگی گیتار و تدریس گیتار بهره‌مند باشد. در آی نواز آموزش گیتار در سبک های مختلف برگزار می‌شود. اگر علاقمند به ساز گیتار هستید، وقت را از دست ندهید و حتما کلاس گیتار را ثبت نام نمایید.
 

آموزش گیتار آنلاین

امروزه کلاس‌های آنلاین در سراسر دنیا از محبوبیت خاصی برخوردارند. در آی‌نواز آموزش گیتار به صورت گام به‌گام برای استفاده از هنرجوهای مقدماتی و حرفه ای به صورت آنلاین و خصوصی برگزار میشود. آموزش گیتار آنلاین مزیت های زیادی دارد، شما می‌توانید کلاس گیتار آنلاین مبتدی تا پیشرفته را به صورت مداوم شرکت نماییدو از آموزش‌های بهترین اساتید گیتار ما لذت ببرید. در آی‌نواز کلاس گیتار آنلاین در سبک های گیتار کلاسیک ، گیتار پاپ و گیتار فلامنکو برگزار می‌شود. با شرکت در کلاس گیتار آی نواز می‌توانید زمان دلخواه خود را برای شرکت در کلاس انتخاب نمایید و در وقت و زمان خود برای شرکت در کلاس صرفه جویی نمایید.
 

قیمت کلاس گیتار آنلاین

هزینه کلاس‌های گیتار آنلاین بر طبق مصوبه وزارت ارشاد در شهر های مختلف تعیین می‌گردد. شهریه کلاس آنلاین گیتار به نسبت کلاس حضوری پایین تر می‌باشد و شما در هزینه رفت و آمد و زمان خود صرفه جویی می‌کنید.
 

خرید گیتار

در انتخاب گیتار مناسب باید مواردی زیادی را در نظر بگیرید، اگر اطلاعات کافی در خصوص خرید ساز ندارید ، می‌توانید از جلسه مشاوره رایگان ما با استاد گیتار استفاده کنید ، تا بهترین راهنمایی ها را استاد جهت خرید گیتار برای شما داشته باشند. در خرید گیتار موارد کلی که باید به آن توجه کنید ، جنس چوب گیتار ، کیفیت سیم های ساز می‌باشد.
انواع گیتار و سبک‌های آن
گیتارها را در یک تقسیم‌بندی کلی به 3 نوع گیتارهای آکوستیک، الکتریک و بیس تقسیم می‌کنند. البته بسیاری از افراد گیتار بیس را از خانواده گیتارهای الکتریک می‌دانند و آن را به عنوان دسته مجزایی از انواع گیتارها محسوب نمی‌کنند. اما در واقع بین این دو نوع گیتار (الکتریک و بیس) تفاوت‌های بارزی وجود دارد که به همین جهت، بهتر است دسته‌بندی جداگانه‌ای برای این نوع گیتارها وجود داشته باشد.
البته هر کدام از این انواع گیتارها نیز خود دارای انواع و مدل‌های دیگری نیز هستند که با توجه به نوع و مدل‌های آن‌ها در سبک‌های مختلف موسیقی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
در ادامه هر کدام از انواع گیتارها مورد بررسی قرار می‌گیرند.
  • گیتار آکوستیک
یکی از انواع گیتارها، گیتار آکوستیک است. صدای سیم‌های این نوع از گیتارها به وسیله بدنه آن‌ها تقویت می‌شود. به عبارت دیگر صدای سیم‌های گیتار آکوستیک از داخل بدنه چوبی توخالی ساز خارج می‌شود. گیتارهای آکوستیک دارای 6 سیم هستند. ضخامت این سیم‌ها با یکدیگر متفاوت است و معمولا از زیرترین سیم تا بم‌ترین‌ آن‌ها دارای ضخامتی بین 13 تا 56 هزارم اینچ هستند. وجود سیم‌های فلزی و جنس چوب گیتار آکوستیک، زنگ خاصی از صدا را در این نوع گیتارها خلق می‌کنند.
بدنه گیتارهای آکوستیک از اتصال دو صفحه چوبی جلویی و پشتی، به همراه دو بخش چوبی انحنایی کناری تشکیل می‌شود. معمولا صفحه جلویی گیتار آکوستیک، دارای سوراخ و یا سوراخ‌های نسبتا بزرگی است که با توجه به شکل این سوراخ‌ها و یا محل قرارگرفتنشان، ویژگی‌های خاص آکوستیکی به ساز گیتار می‌دهند.
گیتار آکوستیک دارای دو نوع است که عبارتند از:
  • گیتارهای سیم نایلونی (گیتار کلاسیک)
یکی از انواع گیتارهای آکوستیک گیتارهای سیم نایلونی  هستند. این گیتارها دارای 3سیم فلزی و 3 سیم نایلونی هستند. این نوع از گیتارهای آکوستیک با نام گیتارهای کلاسیک نیز شناخته می‌شوند. معمولا جنس صدای گیتارهای کلاسیک گرم‌تر و البته ضعیف‌تر از گیتارهای سیم فلزی هستند و همین تفاوت، سبب شده است که در نواختن سبک‌های فلامینکو، پاپ و کلاسیک از این نوع گیتارها بیشتر استفاده شود.
در کنار نام گیتار کلاسیک نام آهنگسازان معروف انگلیسی پیترمکسول دیویس و دیوید بدفورد، به گوش می‌رسد. این آهنگسازان معروف انگلیسی، قطعات متعددی را برای ساز گیتار، تصنیف کردند و نقش مهمی در معرفی گیتار کلاسیک به انگلستان داشتند.
  • گیتارهای سیم فلزی آکوستیک
نوع دیگری از گیتارهای آکوستیک، گیتارهای سیم فلزی هستند که هر 6 سیم آن‌ها فلزی است و به همین دلیل هم ارتعاش سیم‌های این نوع گیتارها طولانی‌تر هستند. همین امر سبب شده است که نواختن سبک‌هایی همچون سبک‌های راک، کانتری، بلوز با این نوع از گیتارها راحت‌تر باشد. نوازندگان با استفاده از گیتار آکوستیک می‌توانند به صورت کاملا تخصصی سبک‌های کانتری، بلوز، راک و فولک را دنبال کنند.
البته نباید این تصور اشتباه، ایجاد شود که با گیتار آکوستیک امکان نواختن قطعه‌های کلاسیک و یا پاپ وجود ندارد. در تعریف هر کدام از انواع گیتارهای آکوستیک سیم فلزی و سیم نایلونی، برخی از تفاوت‌های آن‌ها بیان شد اما این دو نوع گیتار دارای تفاوت‌های دیگری نیز هستند که عبارتند از:
1) گیتارهای سیم فلزی آکوستیک با گیتارهای کلاسیک، در طراحی بدنه با یکدیگر تفاوت دارند. گیتارهای کلاسیک کوچک‌تر از گیتارهای سیم فلزی آکوستیک هستند و همین موضوع سبب می‌شود که معمولا نواختن به شکل نشسته با گیتارهای کلاسیک کمی راحت از گیتارهای سیم فلزی آکوستیک باشد.
2)از دیگر تفاوت‌های گیتارهای سیم فلزی آکوستیک با گیتارهای کلاسیک در صفحه فرت بورت این دو ساز است. گیتارهای کلاسیک نسبت به گیتارهای سیم فلزی آکوستیک، دارای فرت بورت پهن‌تری هستند.
3) تفاوت دیگر گیتارهای سیم فلزی آکوستیک با گیتارهای کلاسیک در قیمت این نوع از گیتارها است. گیتارهای کلاسیک معمولا ارزان‌ قیمت‌تر هستند و به همین جهت معمولا افراد مبتدی در ابتدا تمایل بیشتری نسبت به خرید این نوع از گیتارها نشان می‌دهند.
گیتار الکتریک
نوع دیگری از گیتارها، گیتارهای الکتریک هستند. این نوع از گیتارها، برخلاف دیگر انواع این ساز، از خود صدایی ندارند و برخلاف سایر انواع گیتارها بدنه‌ای توپر دارند. جهت تولید صدا در این نوع گیتارها، لازم است که گیتار به دستگاه‌هایی به نام آمپلی فایر و افکت متصل شود. این دستگاه‌ها با برق کار می‌کنند، ازاین‌رو این نوع گیتارها را نیز گیتار الکتریک می‌نامند. اما در واقع خود گیتار به برق نیاز ندارد.
جنس بدنه گیتارهای الکتریک نیز از چوب است و دارای 6 سیم فلزی است. البته برخی از مدل‌های گیتار الکتریک هم هستند که دارای 7 سیم هستند. از گیتارهای الکتریک جهت نواختن سبک‌های راک و متال استفاده می‌کنند.
نکته قابل توجه این است که جهت یادگیری گیتار الکتریک نیازی نیست که نوازندگان ابتدا سبک‌های دیگر گیتار را بیاموزند و سپس جهت یادگیری گیتار الکتریک اقدام کنند. چراکه گیتار الکتریک، یک نوع ساز کاملا مستقل است و نیازمند پیش‌نیازی نیست. هنرجویان می‌توانند از ابتدا بدون گذراندن هیچ پیش نیازی جهت آموختن این ساز اقدام کنند.
فرآیند تولید صدا در گیتار الکتریک به این شکل است که صدا از طریق میکروفن‌های تعبیه شده در گیتارهای الکتریک (پیکاپ) به دستگاهی با نام افکت انتقال می‌یابد و پس از پردازش از طریق آمپلی فایر پخش و به گوش شنوندگان می‌رسد.
البته گیتار الکتریک نیز، خود به دو نوع دیگر تقسیم می‌شوند که عبارتند از:
  •  گیتارهای الکتریک توپر
صدای این نوع از گیتارهای الکتریک توسط پیکاپ‌ها تولید می‌شوند. معمولا از این نوع گیتارهای الکتریک توپر در نواختن سبک‌های راک و متال استفاده می‌کنند.
  • گیتارهای الکتریک تو خالی
گیتارهای الکتریک توخالی نیز نوع دیگری از گیتارهای الکتریک هستند و صدای این نوع گیتارها نیز توسط پیکاپ‌ها تولید می‌شود و معمولا هم از آن‌ها در سبک‌های موسیقی جز و بلوز بیشتر استفاده می‌کنند.
همچنین گیتارهای الکتریک دارای مدل‌های متعددی نیز هستند که شامل گیتار استراتو کاستر، گیتار گیبسون اس جی، گیتار تلکستر، گیتار نیمه اکوستیک، گیتار گیبسون فلاینگ وی، ، گیتار فندر جز مستر، گیتار سوپر استارت، گیتار لس پال و گیتار پی آر اس می‌شوند.
  • گیتار بیس
نوع دیگری از انواع گیتار، گیتار بیس است. معمولا از گیتارهای بیس، جهت تولید صداهایی با فرکانس‌ها و تن‌های پایین استفاده می‌کنند.
این نوع از گیتارها را می‌توان عضوی از خانواده گیتار الکتریک هم دانست البته با این تفاوت که گیتارهای بیس دارای بدنه بزرگتری هستند.
در گیتارهای بیس نیز همچون گیتارهای الکتریک، از پیکاپ‌های مختلفی استفاده می‌شود. این پیکاپ‌ها وظیفه جذب ارتعاش سیم‌ها و تبدیل آن‌ها به سیگنال الکتریکی را برعهده دارند. نتیجه کار به این صورت است که سیگنال‌های الکتریکی توسط خروجی گیتار بیس، به آمپلی فایرها انتقال می‌یابد و درنهایت تولید صدا صورت می‌گیرد.
گیتارهای بیس در حالت عادی دارای 4 سیم هستند. البته برخی از مدل‌های دیگر این نوع گیتارها نیز که دارای 5 سیم و 6 سیم‌ هستند نیز ساخته و به بازار عرضه شده‌اند.
همچنین این نوع گیتارها از نظر تن، یک آکتاو از گیتارهای الکتریک پایین‌تر هستند و در محدوده بیس، کوک می‌شوند. گیتارهای بیس در موسیقی پاپ و راک نقش آفرینی خوبی داشته‌اند و به صورت تکی نیز در موسیقی‌های فلامینکو، لاتین، جاز و فانک نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.
سخن پایانی
در این مقاله با عنوان آشنایی با انواع گیتار و سبک‌های آن، توضیح داده شد که گیتار دارای 3 نوع آکوستیک، الکتریک و بیس است. همچنین بیان شد که هر کدام از این نوع گیتارها خود دارای انواع دیگری هستند که با توجه به نوع و کارایی که دارند در سبک‌های مختلف موسیقیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
انواع گیتارها کاملا از یکدیگر مستقل هستند و برای یادگیری هیچ کدام از انواع گیتارها، نیازی به گذراندن پیش نیاز و یادگیری انواع دیگر گیتارها نیست. ازاین رو علاقه‌مندان به یادگیری گیتار با توجه به سبک موسیقیایی مورد علاقه خود، می‌توانند یکی از انواع گیتارها را تهیه و آموزش خود را آغاز کنند.


برای شروع کلاسها میتوانید از گیتار یاماها مدل c40  یا c70  استفاده کنید

در ابتدای شروع آموزش به گیتار میتوانید با تمرین 30 دقیقه در روز شروع کنید و به مراتب تمرینات خود را افزایش دهید ، البته دقت کنید که  به صورت مداوم روزانه حتما تمرینات انجام شود.

اگر هنرجو کودک میباشد بعد از سن 8 سال میتواند گیتار را برای آموزش انتخاب نماید، البته پیشنهاد ما این است که قبل از 8 سالگی به یادگیری موسیقی کودک بپردازد و سپس گیتار را بعنوان ساز تخصصی انتخاب کند.
در بزرگسالان هیچ محدودیت سنی برای آموزش گیتار وجود ندارد و در هر سنی میتوانید از یادگیری این ساز لذت ببرید.

این موضوع کاملا به تمرین روزانه و مداوم شما دارد، به اینکه چقدر تمرینات خود را به درستی و با دقت انجام میدهید و چقدر استاد را در پیشروی درس ها یاری میکنید. به صورت کلی اگر تمرینات کافی و منظم داشته باشید بعد از 3ماه و نیم میتوانید قطعات کوتاه و ساده را بنوازید و بعد از آن با تمرینات بیشتر تکنیک های جدید و قطعات طولانی تر را می آموزید.

مشاوره موسیقی رایگان

کافیست شماره واتساپ یا تلگرام یا حتی ایمیل خود را قرار دهید کارشناسان ما در اولین فرصت با شما در ارتباط خواهند بود


مشاوره رایگان