گیتار الکتریک
ساز گیتار یک خانوادهی بزرگ را شامل میشود و انواعی از سازهای مختلف با تفاوتهایی جزئی در ساخت، جنس بدنه، شکل صدا و ... در این گروه قرار میگیرند. یکی از محبوبترین گیتارهای جهان، گیتار الکتریک است که آن را میتوان ساز اصلی بسیاری از سبکهای موسیقی مانند سبک جاز یا متال دانست. صدای این ساز یک صدای بسیار منحصر به فرد و متمایز است که علاقهمندان زیادی در سراسر دنیا دارد. اگر شما هم جزوی از این افراد هستید در ادامه در مورد اطلاعات بیشتر در مورد ساختار این ساز و کلاسهای آموزشیاش با ما همراه باشید.
ویژگیهای گیتار الکتریک
گیتار الکتریک یکی از اعضای خانوادهی گیتار و یک ساز زهی زخمهای است که صدای آن توسط یک بخش الکتریکی به نام پیکاپ تقویت میشود. از نظر ساختاری این ساز طرح کلی یک گیتار را دارد و از سه بخش کاسه، دسته و تارها تشکیل شده است. کاسهی این ساز به دو گروه کاسه تو پر یا تو خالی تقسیم میشود. انواع توخالی در سبک جاز و انواع تو پر در سبکهای متال و راک استفاده میشود. همچنین برخلاف گیتارهای کلاسیک که کاسهای گلابی شکل دارند، کاسهی گیتار الکتریک میتواند به شکلهای مختلف طراحی شود. کاسه از جنس چوبهایی مانند اش، توسکا، تن وود و ... است. تعداد تارهای این گیتار عموماً شش عدد است اما 12 تاری نیز وجود دارد که هر دو تار رو یک کوک بسته میشوند. برای بعضی سبکهای خاصتر گیتارهای 7 و 8 تاری نیز وجود دارد. گیتار الکتریک انواع مختلفی دارد که از جمله مهمترینشان میتوان به لس پاول، هالوبادی، استرتوکستر، تله کستر؛ و انواع دیگری مخصوص سبک متال اشاره کرد. جیمی هندریکس، اسلش، جو ساتریانی، بی بی کینگ، ادی ون هالن، چارلی کریستین و ... نیز از معروفترین گیتار الکتریک نوازان در دنیا هستند.
آموزش گیتار الکتریک
اگر به آموزش گیتار الکتریک علاقهمندید، دو مسیر پیش رو دارید: شرکت در کلاسهای حضوری یا شرکت در کلاسهای آنلاین. برای شرکت در کلاسهای حضوری باید ابتدا آموزشگاه مناسب را پیدا کنید. اولین نکته در انتخاب آموزشگاه مناسب، فاصلهی آن از محل زندگی شماست. این فاصله باید به نحوی باشد که رفت و آمد به کلاس برایتان منطقی باشد. بعد از آن باید سابقهی اساتید آن آموزشگاه را بررسی کنید. در گام بعد باید ساعت کلاسی اساتید را مورد بررسی قرار دارد. این سه مرحله مشکلاتی به همراه دارند. اولاً آموزشگاه هر چقدر هم که بهتان نزدیک باشد نیاز به جابه جایی خواهید داشت که میتواند منجر به صرف زمان و هزینه شود. در گام بعد دست شما در انتخاب استاد چندان باز نیست به ویژه اگر در شهرهای کوچک زندگی میکنید. و در نهایت ساعت کلاسی باید مطابق با برنامهی استاد باشد و در نتیجه ممکن است شرکت در کلاس برایتان ممکن نباشد. برای رفع همهی این مشکلات میتوانید کلاسهای آنلاین را انتخاب کنید که در ادامه مزایای شرکت در آنها را توضیح خواهیم دارد.
آموزش آنلاین گیتار الکتریک در آی نواز
اگر میخواهید آموزش آسانتری داشته باشید، کلاسهای آنلاین گزینهی مورد نظر شما هستند. شرکت در این کلاسها مشکلات کلاسهای حضوری را ندارد. در آموزشگاه آی نواز بهترین کلاسهای آموزش گیتار الکتریک برگزار میشود. شما میتوانید از هر شهری در این کلاسها شرکت کنید و حتی میتوانید استادتان را خودتان انتخاب کنید. یکی دیگر از مزایای شرکت در کلاسهای ما این است که نیاز به جابه جایی ندارید و میتوانید از خانه آموزش خود را دریافت کنید. با این کار در زمان و هزینه صرفه جویی میکنید. هزینهی شرکت در کلاسهای آنلاین نیز به مراتب کمتر از کلاسهای حضوری است. ضمن آنکه اساتید این کلاسها با هم تفاوتی ندارد و شما دقیقاً همان آموزش کلاسهای حضوری را دریافت میکنید و از کتابهای مشترک استفاده میشود. شما میتوانید در آموزشگاه ما از سطح مبتدی تا پیشرفته را آموزش ببینید. کلاسها همگی در پلتفرمی کاملاً خصوصی و زنده برگزار میشود که میتوانید در آنها با استاد صحبت کرده و تعامل داشته باشید. ثبت نام در کلاسها از طریق سایت انجام میشود و جلسهی اول به صورت رایگان است و جنبهی مشاوره دارد که در آن میتوانید با نحوهی تدریس استاد آشنا شده و در مورد ادامهی کلاس تصمیم بگیرید.
خرید گیتار الکتریک
بسته به سبکی که میخواهید آموزش ببینید، بودجهای که در نظر دارید و سطحی که در آن آموزش میبینید به ساز متفاوتی نیاز خواهید داشت. خرید ساز مناسب نیاز به تحقیق و اطلاعات دارد که در جلسهی اول آی نواز در اختیارتان قرار داده میشود. قیمت گیتار الکتریک بسته به سبک؛ جنس بدنه، امکانات ساز و برند سازنده متغیر است. از مهمترین برندهای گیتار الکتریک میتوان به گیبسون لس پال، فندر، چارول، کرمر و ... اشاره کرد.