آموزش کلارینت آنلاین مجازی











نظرات هنرجویان



کلارینت، آخرین ساز اضافه شده به ارکستر سنفونیک‌های دنیا

یکی از جذاب‌ترین سازهای بادی جهان ساز کلارینت است. این ساز یکی از پرکاربردترین سازهای بادی دنیاست که به کمک آن می‌توان انواعی از قطعات شاد و غمگین را نواخت و از آن در دسته‌های مختلفی از جمله ارکستر سنفونیک‌ها، قطعات کلاسیک، موسیقی جاز و حتی موسیقی‌های نظامی استفاده می‌شود. این ساز توسط یک آلمانی و با اضافه کردن قطعاتی به ساخت شالوماو ساخته شده و خیلی زود به سراسر دنیا معرفی و محبوب شد. اگر به یادگیری این ساز خوش صدا و بین‌المللی علاقه‌مندید در ادامه همراه ما باشید.
 

ویژگی‌های ساز کلارینت

ساز کلارینت از دسته سازهای چوبی و بادی است که در ساخت آن به طور معمول از چوب سیاه آفریقایی استفاده می‌شود اما امروز انواع مصنوعی آن نیز به بازار عرضه شده‌اند. این ساز از یک لوله‌ی بلند تشکیل شده است که محل خروج صدا در آن کمی شبه لبه‌های یک بوق طراحی شده است. شکل ویژه‌ی مجرای استوانه‌ای ساز باعث شده است که صدای آن ترکیبی از سازهای شالوماو، کلاریون و آلتیسیمو باشد. به طور کلی کلارینت از پنج بخش تشکیل شده است: دهانه‌ی منقاری و زبانه، میله‌ی تو خالی، قطعه‌ی برجسته‌ی لوله، کلیدهای بالایی و پایینی، قطعه‌ی بل. بخش‌های مختلف ساز کلارینت به طور کامل از هم جدا می‌شوند. تعداد سوراخ‌ها و کلیدهای این ساز بسیار بیشتر از سازهای مشابه مانند نی است. از این رو گستره‌ی تولید صدا در آن بسیار بیشتر می‌باشد. کلارینت براساس شکل تولید صدا به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود که از مهمترین آنها می‌توان به قره نی (کلارینت کوچک)، کلارینت باس، باست هورن و ... اشاره کرد. بنی گودمَن، سابینا میر، شارون کام، گیورا فیدمَن، واسلیس سالیاس، سیدنی بکت، وودی آلن و وودی هرمَن تنها تعدادی از معروفترین کلارینیست‌های دنیا هستند.
 

بهترین روش آموزش کلارینت

برای یادگیری کلارینت همانند دیگر سازها دو روش کلی پیش رو داریم: کلاس‌های حضوری و کلاس‌های آنلاین. کلاس‌های حضوری همان سبک اولیه‌ی برگزاری کلاس‌های موسیقی هستند. برای شرکت در این کلاس‌ها شما باید یک موسسه‌ی آموزشی مناسب با اساتید باسابقه را در نزدیکی محل زندگی خود پیدا کنید. حقیقت این است که اساتید ساز کلارینت بسیار کم هستند و از این رو ممکن است در پیدا کردنشان دچار مشکل شوید بخصوص اگر در شهر کوچک زندگی می‌کنید. مشکل بعدی در مورد کلاس‌های حضوری، موضوع رفت و آمد به کلاس بوده که مستلزم پرداخت هزینه و زمان می‌باشد. این هزینه به هزینه‌ی خود کلاس‌ها اضافه می‌شود. این در حالی است که کلاس‌های آنلاین هیچکدام از این مشکلات را ندارند. در درجه‌ی اول شما از هر شهری می‌توانید در آنها شرکت کنید و این باعث می‌شود بتوانید حتی از دورترین و کوچکترین شهرها به حرفه‌ای‌ترین اساتید دست پیدا کنید. همچنین نیاز به جا به جایی ندارید. این کار منجر به صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود. نکته‌ی مهم این است که باید بتوانید کلاس مناسب برای این کار را انتخاب کنید.
 

آموزش آنلاین کلارینت در آی نواز

ما در گروه آی نواز بهترین اساتید کلارینت را گرد هم آورده‌ایم تا شما بتوانید با خیال راحت و زیر نظر آنها از سطح مبتدی تا حرفه‌ای این ساز را آموزش ببینید. با ثبت‌نام در کلاس‌های ما شما به پلتفرم مخصوص آی نواز دست پیدا می‌کنید که در آن می‌توانید به صورت زنده و خصوصی آموزش ببینید. در ساعت کلاس کاملاً با استاد خود تعامل خواهید داشت و مانند یک کلاس حضوری آموزش می‌بینید. پس از پایان کلاس هم فیلم ضبط شده‌ی جلسه در اختیارتان قرار می‌گیرد. از مزایای شرکت در کلاس‌های آنلاین کلارینت ما این است که دروس تدریس شده در آنها و اساتیدشان دقیقاً مشابه کلاس‌های حضوری است با این تفاوت که نیاز به جابه جایی و صرف وقت و هزینه ندارید و حتی می‌توانید از مسافرت نیز در کلاس‌هایتان شرکت کنید. مزیت دیگر کلاس‌های ما این است که شما قدرت انتخاب استاد را دارید که از نظر زمان و قیمت کلاس با شرایطتان هم‌خوانی داشته باشد. یک جلسه‌ی اول هم به صورت رایگان و مشاوره‌ برایتان برگزار می‌شود که با سطح آموزشی استاد آشنا شوید. شما می‌توانید در مورد سابقه‌ و هزینه‌ی شرکت در کلاس هر استاد در همین صفحه بخوانید.
 

خرید ساز مناسب

خرید کلارینت مناسب تاثیر زیادی بر صدا و کیفیت یادگیری دارد. بسته به جنس ساز و برند سازنده‌ی آن، قیمت ساز می‌تواند متفاوت باشد و برای شروع به دلیل ناآشنایی شاید نتوانید ساز مناسب را انتخاب کنید. از این رو در جسله‌ی اول مشاوره‌ی رایگان می‌توانید اطلاعات لازم در مورد خرید ساز مناسب را از استاد خود دریافت کنید. از معروفترین برندهای سازنده‌ی ساز کلارینت می‌توان به بوفه کرامپون، سلمر و یاماها اشاره کرد.